Home Algemeen Offbeat 100 betoverende plekken weg van de massa

Offbeat 100 betoverende plekken weg van de massa

208
0
Offbeat omslag NL.indd

Niet iedereen houdt van massatoerisme of wil daar gaan waar het gros van de toeristen ook naar toe gaat. Behoor jij tot de groep die liever off the beaten track reist? Dan is het boek ‘Offbeat 100 betoverende plekken weg van de massa’ een must voor jou.

 

Lonely Planet boeken

Als reiziger ken je de boeken van Lonely Planet waarschijnlijk wel. Niet zo gek, want deze boeken behoren tot de meest verkochte reisgidsen ter wereld! Dankzij de reisgidsen hebben reizigers zoals jij de leukste plekken kunnen ontdekken, mede-reizigers ontmoet en de leukste hotels en restaurants bezocht.

De reisgidsen zijn overzichtelijk ingedeeld en voorzien jou van alle informatie die je onderweg nodig hebt. Denk daarbij aan highlights, cultuur en geschiedenis, maar ook praktische zaken zoals busverbindingen en nog veel meer.

Lonely Planet heeft hele series van boeken, reisgidsen, pocket guides speciaal ontworpen voor stedentrips, taalgidsen, plattegronden en meer. Eigenlijk alles wat jou als reiziger helpt om een bestemming te ontdekken en te genieten van de lokale hightlights, zonder dat je zelf eerst het wiel uit moet vinden.

 

Offbeat 100 betoverende plekken weg van de massa

Juist om mensen tegemoet te komen blijft het bedrijf nieuwe boeken op de markt brengen. Een van de nieuwste boeken is het boek Lonely Planet – Offbeat. In Lonely Planet – Offbeat vind je 100 fascinerende alternatieven voor de overbekende toeristische bestemmingen als inspiratie voor je volgende reis. Verken een bergachtig koninkrijk in Afrika, een onderwatermuseum in Australië of een middeleeuws stadje in Europa. Onmisbaar koffietafelboek voor iedereen die de wereld wilt ontdekken, weg van de massa!

Ontdek steden, regio’s en landen, die zich nog onder de radar bevinden, waar je pure ervaringen opdoet en je uitgaven ten goede komen aan de plaatselijke bevolking. Offbeat biedt unieke informatie en tips van locals en staat boordevol praktische informatie voor het plannen van je reis buiten de gebaande paden. Ga het avontuur tegemoet!

 

Lonely Planet – Offbeat | 100 betoverende plekken weg van de massa | Auteur: Lonely Planet | ISBN: 9789043927710 | Prijs: €39,99 | Verschijnt op 24 oktober 2023

Vorig artikelDe leukste Griekse bestemmingen in de herfst
Volgend artikelDaarom moet Polen op je bucketlist van vakantiebestemmingen staan
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische volwassen kinderen. Altijd op zoek naar leuke tips voor een vakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in