Home Algemeen Stopover in IJsland zonder extra kosten: ontdek meer met PLAY Airlines!

Stopover in IJsland zonder extra kosten: ontdek meer met PLAY Airlines!

208
0
Play airlines stopover IJsland

PLAY Airlines, een low-cost IJslandse luchtvaartmaatschappij die vluchten verzorgt tussen Europa en Noord-Amerika, biedt nu stopovers in IJsland aan zonder extra kosten. Hierdoor kun jij als reiziger twee landen tijdens één reis bezoeken zonder hier meer voor te moeten betalen.

 

Ontdek bijzonder IJsland

De stopovers maken gebruik van het hub-en-spoke model van de luchtvaartmaatschappij, waarbij alle vluchten via IJsland worden verbonden. De stopovers van PLAY stellen jou als passagier in staat om tot 10 dagen in IJsland te verblijven zonder extra kosten. Op die manier kun je maar liefst 10 dagen lang genieten van de ongelooflijke natuurwonderen van IJsland. Denk daarbij aan het bezoeken van watervallen, geisers, warmwaterbronnen, gletsjers en het noorderlicht.

“PLAY profiteert van de ligging van IJsland nabij Europa om reizigers handige vluchten en betaalbare tarieven te bieden. De stopover is een mooie toevoeging voor passagiers die nog meer uit hun reis willen halen. In plaats van slechts enkele uren in IJsland te wachten, kunnen reizigers een stop maken op deze bucketlist bestemming, voor een extra dag of week om alles te ervaren wat ons thuisland te bieden heeft. Lange stopovers zijn een win-win situatie voor zowel PLAY als onze passagiers om tegen een lage prijs ontdekking van de bestemming mogelijk te maken,” aldus CEO van PLAY, Birgir Jónsson.

 

Amsterdam naar IJsland en verder

PLAY vliegt op meer dan 30 Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam, Parijs, Berlijn, Londen, Kopenhagen, Barcelona en Athene. Via de hub in IJsland verbindt de low-cost carrier Amsterdam onder andere met Baltimore, Boston, New York en Washington DC in de Verenigde Staten en Toronto in Canada.

PLAY hanteert concurrerende prijzen en streeft ernaar om reizen betaalbaarder te maken. PLAY benadrukt operationele perfectie en is trots op een indrukwekkende 83% on-time performance in 2023. Door voor PLAY te kiezen geniet je van een veilige en betrouwbare reis, terwijl je ook nog eens bespaart op de kosten van vliegtickets. Hierdoor heb je uiteindelijk meer te besteden op je bestemming. Of simpel gezegd: Pay less, PLAY more!

PLAY Airlines voerde haar eerste vlucht uit in juni 2021 en beschikt over een moderne vloot van 10 Airbus A320/321NEO’s, waarvan de gemiddelde leeftijd iets meer dan twee jaar bedraagt.

 

Over PLAY

PLAY is een low-cost carrier uit IJsland die vluchten uitvoert tussen Europa en Noord-Amerika. Opgericht in Reykjavík in 2019, exploiteert het bedrijf een vloot van Airbus A321NEO en A320NEO toestellen en biedt gestroomlijnde, no-nonsense service onder het motto: “pay less, PLAY more”. Veiligheid komt voor PLAY op de eerste plaats. Zie voor meer informatie: flyplay.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in