Home Disclaimer

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

De door mij aangeboden informatie is naar het beste weten verzameld en doorgegeven. Ik wil erbij vermelden dat het om persoonlijke ervaringen gaat en je de blog uit eigen vrije wil leest. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan mijn artikelen.

 

CopyrightPolicy                                                                                                            Als eigenaar en schrijfster ben ik de wettelijke copyright houder van veel van het (geschreven) materiaal op mijn website (met uitzondering van persberichten die ik plaats). Niets op deze website mag zonder mijn geschreven toestemming gebruikt, herprint of gepubliceerd worden. Wil je toch een artikel gebruiken? Zorg er dan voor dat je een duidelijke bronvermelding erbij zet.

Het copyright geldt NIET voor alle foto’s, aangezien het veelal om het gebruik van rechtenvrije foto’s gaat.Op de review foto’s geldt het copyright in ieder geval, aangezien het hier om foto’s gaat die door mijzelf genomen zijn. Om deze foto’s te gebruiken dien je mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te hebben.

 

Vrijwaring
Mijn website is puur bedoelt voor vermaak van anderen. Ik bied geen medisch, juridisch of ander professioneel advies, alles wat je op deze website leest en/of gebruikt is geheel op eigen risico.

 

Privacy Statement
Mocht je om de een of andere reden contact met mij opnemen dan kan ik je de garantie geven dat jouw gegevens niet verkocht zullen worden aan een bedrijf. Ook over spam van mijn zijde hoef je je geen zorgen te maken. Helaas ben ik niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van mijn adverteerders en/of reactie van mensen op mijn website.

 

Reserve Rechten
Aangezien het hier om mijn eigendom gaat behoud ik het recht om ten allen tijde de inhoud te  veranderen, de website te sluiten of te verkopen of de gebruiksvoorwaarden aan te passen.

 

Adverteerders en Sponsors

Op mijn website maak ik gebruik van adverteerders. Bij deze wil ik benadrukken dat ik niet verantwoordelijk ben voor een product of dienst aangeschaft via een link op mijn website. Mochten er problemen zijn, neem dan gewoon contact op met het desbetreffende bedrijf of dienstverlener.

 

Brieven aan de Redactie

Alle brieven, berichten, emails, tweets enz. worden door mij met de grootste zorg behandelt.  Het ligt niet in mijn bedoeling om deze gegevens met anderen te delen, tenzij de schrijver hierom vraagt. De brieven blijven eigendom van de schrijver en zullen niet door mij gebruikt worden.

 

Reviews                                                                                                                        

Op mijn blog verschijnen regelmatig reviews. De reviews zijn eerlijk en gebaseerd op mijn eigen ervaring. Mochten bedrijven geïnteresseerd zijn in een review dan mogen ze altijd contact met mij opnemen via tipsvoorreizen@tips-media.nl. Houd er wel rekening mee dat ik altijd mijn eerlijke mening geef, zoals je in de reviews kunt lezen.

 

Affiliate links en advertenties                                                                                    

Om het onderhoud van de website te kunnen bekostigen maak ik gebruik van affiliate links van en advertenties van Bol.com, Tradetracker en Daisycon. Je merkt hier zelf weinig van en het kost jou ook niets extra’s. Door via een link een bestelling te plaatsen bijvoorbeeld bij Bol.com of op een advertentie te klikken  maak je het voor mij mogelijk om de website in de lucht te houden, waarvoor hartelijke dank.