Home Europa Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium

Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium

402
0
Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium

Dichtbij de natuur en even helemaal onthaasten? Dan is een verblijf bij Eco Resort Your Nature Belgium een must. Hier vind je authentieke slaapplekken midden in de natuur. Ideaal om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen.

 

Ontdek West-Wallonië

Veel mensen kennen België wel als vakantieland, maar lang niet alles is ontdekt. Vooral West-Wallonië is bijzonder ondergewaarderd als het aankomt op een vakantie in ons buurland. En dat is jammer, want juist de provincie Henegouwen, zoals de Belgen het noemen, is een pareltje en nog niet ontdekt door de grote massa.

 

Je vindt hier vermaak voor jong en oud (ook dierentuin Pairi Daiza vind je hier), evenals culinaire hoogstandjes. Ook liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen hier compleet aan hun trekken. Zo kun je in de voetstappen van van Gogh treden die enkele jaren in Mons woonde en bijvoorbeeld de overblijfselen van de kolenmijnen ontdekken. Of je gaat naar een bierbrouwerij om te zien hoe bier gebrouwen wordt. Een stadswandeling, één van de vele musea bezoeken of gewoon een lange fietstour maken door de omgeving is eveneens mogelijk.

Biermuseum Belgie
Biermuseum Belgie

 

Van Gogh huis Belgie
Van Gogh huis Belgie
Pairi Daiza dierentuin
Pairi Daiza dierentuin

 

Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium

Als je echt goed tot rust wil komen, dan kan ik je een verblijf bij Eco Resort Your Nature Belgium van harte aanbevelen. Met een totale oppervlakte van maar liefst 280 hectare natuur en 18 meren is het hier goed toeven. Sommige meren zijn geschikt om te vissen en varen, andere meren blijven onaangetast en zijn uitsluitend voor de natuurlijke bewoners ervan.

Het park is volledig autovrij en het kan zomaar gebeuren dat er een eekhoorn bij je huisje te vinden is. De stroom voor alle vakantieverblijven wordt opgewekt via ruim 3000 zonnepanelen die de overdekte parkeerplaatsen bedekken. Om je op het park te verplaatsen zijn er gratis elektrische golfkarretjes beschikbaar.

Eco Resort Your Nature Belgium zonnepanelen
Zonnepanelen op parkeerplaats

 

Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium golfkarretje
Elektrisch golfkarretje

Eco Resort Your Nature Belgium beschikt over talloze faciliteiten voor het hele gezin, waardoor je zelfs het park niet af hoeft te gaan tijdens het verblijf. Van heerlijke restaurants tot een zwembad, entertainmenthal voor kinderen en jongeren, alsook een fraai aangelegde minigolfbaan en paddlebaan zorgen voor afwisseling en vermaak.

Eco Resort Your Nature Belgium entertainmenthal voor kinderen
Entertainmenthal voor kinderen en jongeren
Eco Resort Your Nature Belgium midgetgolfbaan
Midget golfbaan

 

Eco Resort Your Nature Belgium zwembad
Deel van het zwembad

De vakantiehuisjes op het park verschillen en kunnen vanaf 2 personen tot grotere groepen gehuurd worden. Welke accommodatie je kiest hangt af van je eigen voorkeur. Wil je graag midden in het bos slapen, direct aan één van de meren of met uitzicht op een meer. Zo kun je overnachten in een heuse ‘boomhut’ met dakterras (geschikt voor 4 personen) of een huisje huren in de vorm van een boot (geschikt voor 2 personen).

Eco Resort Your Nature Belgium bootvorm accommodatie
Accommodatie in de vorm van een boot
Eco Resort Your Nature Belgium accommodatie
Nog een vakantieverblijf bij Eco Resort Your Nature Belgium

Ongeacht de vorm: alle vakantiehuisjes hebben 1 ding gemeen: ze zijn erop gericht dat jij het volledig naar je zin hebt en even helemaal tot rust komt. Zelf heb ik in een boomhut overnacht en niet alleen was deze accommodatie van alle gemakken voorzien, er was zelfs een infrarood sauna aanwezig. De goed voorziene keuken, het dakterras en de woonkamer waren knus en perfect geschikt om de dagelijkse rompslomp even helemaal achter je te laten.

Eco Resort Your Nature Belgium boomhut 1
Boomhut
Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium boomhut
Boomhut
Eco Resort Your Nature Belgium boomhut infraroodsauna
Infrarood sauna in de boomhut

 

Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium boomhut slaapkamer
Slaapkamer boomhut

Voor het ontbijt (en optionele diner) kun je bij de hoofdingang terecht. Het hoofdgebouw waar ook de receptie te vinden is, is opgetrokken in hout met veel glas en groen. Hierdoor integreert het gebouw volledig met de natuurlijke omgeving waarin het staat. Het ontbijt is uitgebreid en er is voor elk wat wils. Het diner is smakelijk en je kunt vanuit het restaurant genieten van een prachtig uitzicht over het meer. Bij mooi weer kun je bovendien op het terras zitten om te genieten.

Kom volledig tot rust bij Eco Resort Your Nature Belgium receptiehal
Receptie ruimte
Eco Resort Your Nature Belgium ontbijt
Ontbijtzaal
Eco Resort Your Nature Belgium ontbijt 1
Klein deel van het ontbijt
Eco Resort Your Nature Belgium restaurant
Restaurant bij de ingang

 

Eco Resort Your Nature Belgium restaurant terras
Terras van restaurant

Voor de prijs hoef je het niet te laten: deze duurzame accommodaties vallen namelijk onder het segment betaalbare luxe. Zo kun je een nacht in een boomhut voor 4 personen al boeken vanaf 156 euro.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in