Home Nederland Overnachten Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping

2313
1
Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping

Wil je een keer iets bijzonders doen? Kies dan voor bijzonder overnachten bij Outside Inn camping in Amsterdam. Een indoor camping waar het altijd goed toeven is ongeacht het weer buiten. Genieten van een weekendje weg in eigen land samen met je partner, gezin, hele familie of zelfs je bedrijf.

 

Wat is Outside Inn camping?

Outside Inn is een indoor camping gelegen aan de rand van Amsterdam. Met de metro ben je binnen 8 minuten op Centraal Station Amsterdam. Ook met de auto is de camping makkelijk en goed bereikbaar. De indoor camping is dus het perfecte startpunt voor een weekendje Amsterdam.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping caravan

De indoor camping is eigenlijk een mix van een camping en een hotel in één. Dat zit zo: de camping bestaat uit een bedrijfspand van maar liefst 1000m2. Het pand is omgetoverd tot een plek waar je kunt overnachten in een omgebouwde caravan, een strandhuisje, een retro busje of een pipowagen. Om het gevoel van buiten zijn te benaderen ligt op de grond grastapijt en bij de strandhuisjes echt zand. Vervelen is er niet bij, want je kunt je hier uitleven met allerlei vermaak zoals badminton en schommelen.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping spelen

Net als op een echte camping heb je niet de beschikking over een toilet of douche. Deze vind je in de kelder. Voor ontbijt kan gezorgd worden net als in een hotel. Dat geldt ook voor de bar. In een hotel heb je vaak een minibar, bij Outside Inn is deze iets groter en te vinden in de lobby.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping bar
Bar bij de lobby

 

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping

Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Kijk dan vooral naar deze leuke Outside Inn indoor camping in Amsterdam. Wij hebben er een nachtje geslapen in een strandhuisje at the beach en het was ontzettend leuk en bijzonder. Voor het overnachten kun je kiezen uit verschillende ‘hotelkamers’. Het zijn eigenlijk geen kamers, maar worden wel zo aangeduid, omdat elke accommodatie over twee bedden beschikt.

Kies voor het logeren in een omgebouwde pipowagen, een vintage caravan, een klassieke retrobus of een kleurrijk strandhuisje. Afhankelijk van de beschikbare ruimte hebben sommige accommodaties binnen nog iets extra’s zoals een bankje of een stoel.

Bij onze accommodatie (strandhuisje)  was voor de deur een eigen stukje ‘strand’ met echt zand en vlonders op de grond die het gevoel van overnachten aan het strand onderstrepen. Dankzij de verduisterende gordijnen heb je geen last van licht en kun je genieten van een ongestoorde nachtrust.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping strandhuisje

 

Alle accommodaties beschikken over twee stoelen en een tafeltje die voor de accommodatie staan, zodat je buiten de ‘kamer’ heerlijk bij kunt komen. Naast de tafel en stoelen bij je eigen accommodatie staan er in de ruimte ook nog een aantal banken en lange tafels, zodat je hier met een groter gezelschap kunt zitten genieten. Op sommige plekken vind je hangmatten om lekker in weg te duiken.

De indoor camping is geschikt als bijzondere overnachting voor groot en klein en is een aanrader zelfs als je niet van kamperen houdt. Kinderen kunnen hier naar hartenlust rennen, spelen en schommelen. Als ouder hoef je niet bang te zijn dat je kind wegloopt, want de ruimte is beperkt en alles is te overzien. Ook voor tieners is dit een hele leuke ervaring, zowel met als zonder ouders.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping schommelen
Ook als volwassenen kun je hier schommelen

 

Wel is het zo dat vanaf 10 uur in de avond verwacht wordt dat je niet meer zo veel lawaai maakt en om 23:00 uur gaan de lichten nagenoeg uit en wordt stilte verwacht. Wil je toch lekker doorgaan met babbelen of ander vermaak? In de kelder is een mooi ingerichte ruimte, waar je de hele nacht door kunt gaan met kletsen, muziek luisteren of gezellig samen zijn.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping lounge
Lounge om te relaxen

Juist omdat het een indoor camping is ben je niet afhankelijk van het weer of de temperatuur, maar heb je wel het echte camping/glamping gevoel. Het grastapijt en het zand zorgt ervoor dat het niet aanvoelt alsof je binnen bent. Ideaal dus als je nog een originele slaapplek zoekt voor de herfstvakantie of de kerstvakantie! Ook leuk om een staycation in eigen land op een leuke manier invulling te geven.

Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten: deze is zeker voor Amsterdamse begrippen zeer goed te noemen.

Bijzonder overnachten bij Outside Inn camping ontbijt

 

Indoor camping als uitvalsbasis naar Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een bijzondere overnachting als verrassing voor partner of een weekendje Amsterdam op de planning hebt staan, Outside Inn camping is de perfecte uitvalsbasis voor Amsterdam. De camping is makkelijk bereikbaar met het OV (metro) en de auto. Je kunt hier de hele dag je auto parkeren voor 7,65 euro. Binnen 8 minuten sta je op Centraal en kan je dagje Amsterdam beginnen.

 

Algemene informatie van deze indoor camping

Outside Inn

Ellermanstraat 31

1114 AK Amsterdam

0031(0)20 89 05 610

info@outsideinn.nl

 

Prijs van een overnachting varieert en ligt gemiddeld op 90 euro. Check de website voor actuele prijzen en aanbiedingen!

Vorig artikelZoek de natuur op in één van de 21 Nationale Parken van Nederland
Volgend artikelDe leukste tips voor een heerlijke herfstvakantie met kinderen
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische volwassen kinderen. Altijd op zoek naar leuke tips voor een vakantie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in