Home Noord- en Zuid-Amerika Voordelig naar de beste shows tijdens de NYC Broadway Week

Voordelig naar de beste shows tijdens de NYC Broadway Week

338
0
Voordelig naar de beste shows tijdens de NYC Broadway Week

Geen reis naar New York City is compleet zonder een bezoek aan het theater. Zie Disney’s Aladdin tot leven komen, kijk op een geheel nieuwe manier naar het bekendste liefdesverhaal aller tijden in & Juliet of ontdek meer over het ontstaan van de Verenigde Staten tijdens Hamilton. Dit najaar bezoek je voordelig de beste shows tijdens NYC Broadway Week. Van 4 t/m 17 september profiteer je van 2-voor-1 tickets voor 24 geselecteerde Broadway producties. De shows die deelnemen aan het programma zijn een geweldige weergave van de diversiteit, schoonheid en innovativiteit die liveoptredens bieden. Tickets zijn nu beschikbaar via nyctourism.com/broadwayweek.

 

Grote variëteit aan shows

“We zijn verheugd om de terugkeer van NYC Broadway Week in september aan te kondigen en daarmee bezoekers en locals de kans te bieden ’s werelds beste theaterproducties te aanschouwen tegen een aantrekkelijke prijs,” aldus Fred Dixon, President en Chief Executive Officer van New York City Tourism + Conventions.

“Ons NYC Broadway Week programma is een viering van de levendigheid en creativiteit van live theater en bevat shows met voor ieder wat wils; van Tony Award-winnende producties tot favorieten voor het hele gezin en geliefde klassiekers. We moedigen iedereen aan om nu 2-voor-1 tickets te boeken om een aantal van de meest prachtige en gerenommeerde producties op Broadway mee te maken.”

 

Deelnemende shows aan NYC Broadway Week najaar 2023

 1. & Juliet
 2. Aladdin
 3. A Beautiful Noise – The Neil Diamond Musical
 4. Back to the Future: The Musical**
 5. The Book of Mormon
 6. Chicago
 7. The Cottage**
 8. Hadestown
 9. Hamilton
 10. Harry Potter and the Cursed Child
 11. Here Lies Love**
 12. Jaja’s African Hair Braiding**
 13. Kimberly Akimbo
 14. The Lion King
 15. MJ The Musical
 16. Moulin Rouge! The Musical
 17. Once Upon a One More Time**
 18. Purlie Victorious**
 19. Six: The Musical
 20. The Shark is Broken**
 21. Shucked**
 22. Some Like It Hot
 23. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street**
 24. Wicked

 

** Nieuwe deelnemers aan de NYC Broadway Week.

Sinds de lancering in de winter van 2011, is NYC Broadway Week goed geweest voor de verkoop van in totaal ruim 2.100.000 tickets en heeft het initiatief meer dan 150 miljoen dollar aan inkomsten gegenereerd voor Broadway.

Ga voor meer informatie en tickets naar nyctourism.com/broadwayweek.

 

Over New York City Tourism + Conventions

New York City Tourism + Conventions is de officiële bestemmingsmarketingorganisatie en congres- en bezoekersbureau voor de stad New York, opgericht om toerisme in de vijf stadsdelen van New York te optimaliseren, economische bloei te stimuleren en het positieve imago van New York wereldwijd te verspreiden.

*Uitgelichte foto Wicked Broadway ©New York City Tourism + Conventions

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in