Home Over ons

Over ons

Welkom op onze website, waar we je graag de leukste tips geven voor een heerlijk vakantie in binnen- en buitenland. Genieten van de welverdiende vakantie lekker dichtbij of juist ver weg. Met algemene tips voor je volgende reis en specifieke reistips voor bestemmingen in Europa, Azië, Zuid- en Noord-Amerika en Afrika.

 

Wie zijn wij

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja en ik ben de publisher van deze website. Wat ooit begon als een passie voor geschreven teksten voor de meest uiteenlopende klanten is uitgelopen in maar liefst 3 verschillende websites/online magazines van mezelf. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK (75157543) onder de naam Writingwizards. Onder dit bedrijf vallen al mijn websites.

Oorspronkelijk ben ik met schrijven begonnen op een algemeen platform, waarna ik een eigen website heb gemaakt met tips om zelf dingen te maken (deze website is inmiddels niet meer actief). Deze website was uiteindelijk de aanzet voor mijn lifestyle magazine tipsvoorjou.com, vervolgens de website voor ouders tipsvoormama.nl en nu alweer mijn derde website: tipsvoorreizen.nl.

Corfu

Omdat ik al jong moeder ben geworden ben ik inmiddels uit de kleine kinderen. Dat geeft mijn man en mij de vrijheid om er lekker met z’n tweetjes op uit te trekken en te reizen. Ideaal, want wij zijn niet aangewezen op schoolvakanties en kunnen dus ook in het laagseizoen reizen.

In 2022 heb ik maar liefst 7 trips gemaakt naar het buitenland. Dit waren deels persreizen (Praag en Salzburg), maar ook samenwerkingen (Corfu) en door onszelf geboekte reizen (Mallorca, België, Albanië). Alles wat ik interessant vind om met andere reizigers te delen, zal ik op de website delen. Wij wijken daarbij graag af van de geijkte banen en niet zelden spreken we met locals om meer te weten te komen over de cultuur, bezienswaardigheden, aanraders op het gebied van restaurants en meer.

Belgie

Het liefst zijn wij permanent op reis en zijn we zo min mogelijk thuis. Helaas lukt dat niet omdat onze kinderen ons toch ook graag in de buurt willen hebben. Daarnaast werkt mijn man ook gewoon en hebben we een aantal huisdieren (meegenomen tijdens onze remigratie uit Suriname).

De reishonger is echter nog lang niet gestild en daarom hebben we de website tipsvoorreizen.nl in het leven geroepen. Dit was eerst een website die zich tijdens Corona richtte op staycation in eigen land. Nu de grenzen weer open zijn en iedereen zich weer vrij kan bewegen ligt de wereld voor ons open en hebben we de website in een nieuw jasje gestoken.

 

Als ons schema het toelaat zullen wij elke dag een nieuw artikel plaatsen. Mocht je benieuwd zijn naar mijn andere websites? Deze vind je hier: tipsvoorjou.com en tipsvoormama.nl.

We wensen je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om onze disclaimer door te nemen?

 

Ps: bedrijven mogen ten allen tijde contact met me opnemen voor het schrijven van content, het reviewen van reis gerelateerde producten, een leuke persreis of een dagje uit in eigen land. Heb ik je interesse gewekt? Stuur gerust een mail naar: tipsvoorreizen@tips-media.nl.

 

Perspakketjes mogen gestuurd worden naar:

Tipsvoorreizen.nl

Tnv Anja Wartelsteiner

Landgraafstraat 48

6845 EC Arnhem

 

Houd er wel rekening mee dat ik alleen reviews schrijf van producten die mij echt aanspreken en dat ik altijd eerlijk ben in mijn reviews. Bovendien moeten de producten echt aansluiten bij mijn lezers die in dit geval op zoek zijn naar reizen en trips in binnen- en buitenland.