Home Samenwerken

Samenwerken

Heb je interesse in een samenwerking? Wil je dat ik schrijf over een nieuw, innovatief product, een ervaring of review? Laat het me weten, in mijn online magazine voor reizigers is ruimte voor reis gerelateerde producten, ervaringen, uitstapjes, diensten, hotspots en alles dat past bij een vakantie in binnen- en buitenland.

 

Tipsvoorreizen: het magazine voor mensen met een passie voor reizen

Tijdens Corona was deze website gericht op thuisvakanties, maar nu de grenzen alweer een tijdje open zijn is de website in een nieuw jasje gegoten. Tipsvoorreizen is een reismagazine dat zich richt op nieuwsgierige reizigers die buiten geijkte paden durven te gaan en daarvoor tips en inspiratie zoeken. Ook mensen die graag betaalbare luxe willen tijdens hun vakantie zijn hier aan het juiste adres.

 

Mogelijkheden samenwerkingen

Om mensen nog meer tips te kunnen geven sta ik altijd open voor passende samenwerkingen met bedrijven, landen en steden.

Voordat je een samenwerking met mij aangaat ben je waarschijnlijk benieuwd wat ik zelf te bieden heb. Bij een samenwerking kan ik het volgende aanbieden (afhankelijk van de waarde):

  • Blogpost die voldoet aan SEO standaard (inclusief keywords die belangrijk zijn)
  • Afhankelijk van de voorwaarde een blogpost van minimaal 500 – 600 woorden
  • Ik kan de blog op social media promoten Facebook
  • Plaatsen van foto’s op Instagram met #linkinbio verwijzend naar geschreven artikel
  • Een combinatie van bovenstaande mogelijkheden
  • Speciale kortingen aanbieden aan mijn lezers

Hieronder vind je een kleine opsomming van de mogelijkheden op het gebied van samenwerken met bedrijven.

Barterdeal

Een barterdeal is een samenwerking waarbij de blogger een product toegestuurd krijgt en deze hierover een review schrijft. Het product mag de blogger houden.

Een combideal is een barterdeal waarbij een product onder een bepaalde waarde gecombineerd wordt met een betaling. Het is daarbij ook mogelijk om lezers een korting aan te bieden via een code.

Houd er rekening mee dat het reviewen en testen van producten tijd in beslag neemt, aangezien ik mijn lezers graag een eerlijke en gedegen mening wil geven.

Persreizen in binnen- en buitenland

Om mijn magazine te vullen heb ik ervaringen nodig en hoe kan dit beter dan tijdens een perstrip? Inmiddels heb ik al aardig wat samenwerkingen gehad. Zo ben ik wezen paardrijden tijdens zonsondergang in Kos, heb ik met de nachttrein naar Praag gereisd waar we onder andere een leuke fietstocht hebben gemaakt door de stad. Verder heb ik Corfu ontdekt met een huurauto en zijn we in Salzburg geweest bij verschillende bezienswaardigheden.

Maar er zijn nog zo veel landen en steden die op ons lijstje staan. Daarom staan wij open voor persreizen in de breedste zin van het woord. Wij zijn redelijk flexibel en niet gebonden aan schoolvakanties, waardoor we ook in het laagseizoen op reis kunnen gaan. Bij voorkeur ga ik samen met mijn man.

Het is ook mogelijk om een trip voor het hele gezin te maken, zodat we nog meer kunnen zien en beleven. Uiteraard worden er van persreizen meerdere verslagen gemaakt. Denk daarbij aan een verslag over het vervoermiddel (indien afwijkend), accommodatie, bezienswaardigheden, restaurants, insider tips en nog veel meer. Het blijft dus zeker niet bij 1 artikel, tenzij de perstrip zich beperkt tot het bezoeken van een bepaald restaurant of een bezienswaardigheid.

Organiseer jij een perstrip in binnen- of buitenland? Wil jij dat er meer aandacht gegeven wordt aan een bepaalde bestemming? Stuur dan een mailtje voor een mogelijke samenwerking!

 

Advertorial

Het is natuurlijk ook mogelijk om een advertorial op mijn blog te plaatsen. Hierbij zorgt de adverteerder zelf voor een tekst die bij mij aangeleverd wordt. De tekst wordt geredigeerd en na afstemming met de adverteerder op de blog geplaatst.

 

Link plaatsen

Een artikel gevonden waar jouw link goed bij past? Er kunnen ook  1- 2 links in reeds bestaande artikelen geplaatst worden. Het betreffende artikel wordt daarna ook nog eens extra onder de aandacht gebracht op social media.

 

Persbericht

Als de inhoud aansluit op de website kan een persbericht geplaatst worden. Er staan inmiddels meerdere persberichten online, bijvoorbeeld over Frankrijk, Amerika en Omman.

 

Wat kun je verwachten?

Sinds 2011 ben ik bezig met het schrijven van content voor grote bedrijven (KLM, Zalando, van Haren, Bouwbestel en nog veel meer). Met ruim 6.000 geschreven teksten en het helpen inrichten en opstellen van complete websites heb ik ruime ervaring in het schrijven van SEO gerichte artikelen.

Het schrijven voor eigen websites doe ik inmiddels ook alweer een aantal jaren.  Natuurlijk krijg je voor of na plaatsing van een artikel de link toegestuurd.

Foto’s van reviews worden altijd door mezelf of mijn dochter gemaakt.

Bij een samenwerking doe ik het volgende:

  • Ik schrijf een artikel van minimaal 500 woorden
  • Indien ik een product ontvang maak ik er foto’s van die ik bij het artikel plaats (dat geldt natuurlijk ook voor persreizen, dagjes uit, diensten)
  • De foto’s worden gedeeld op Instagram
  • Artikel wordt na publicatie gedeeld op Facebook

 

Samenwerkingen

Voor de website oude stijl heb ik al samenwerkingen gehad met de volgende bedrijven:

Mocht je intussen benieuwd zijn hoe ik verder te werk ga, neem dan een kijkje op tipsvoorjou.com of tipsvoormama.nl. Hier heb ik al met heel veel verschillende bedrijven samengewerkt, altijd naar volle tevredenheid.

 

Socials

Heb je liever een samenwerking op socials? Ook dat is mogelijk. Momenteel wordt hard gewerkt aan de verschillende social media kanalen. Volg ons ook op onze socials:

Tiktok

Instagram

Facebook

Pinterest

 

Contact

Voor vragen en samenwerkingen kun je vrijblijvend contact met mij opnemen per mail: tipsvoorreizen@tips-media.nl of telefoon: 06 84533530 (op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur).